Als een sterk wijf stap ik die keet uit. Hop de parking in, de sleutels in het contact en net als ik driftqueen gewijs die parking uit wil vlammen om mijn frustraties op den E17 te smijten, gaat mijn deur open. Fooraap.

Er scheelt iets met fooraap. Hij mist de gave om zich emotioneel in iemand anders z’n plaats te stellen. Hij beseft pas wat ie gedaan heeft als je het nog eens herhaalt maar dan uit je eigen standpunt. Inlevingsvermogen nihil.

Welles! Nietes! Welles! Nietes! En dat voor maanden lang. Hoe graag ik hem ook zag, iemand anders tegenkomen was de enige uitweg uit heel dat gedoe.

Avenue L, welke editie weet ik al niet meer. Hoe ze dat flikken die mannen, ik weet het niet maar op elk feestje dat die geven overkomt me wel iets. Moby die me passeert op een halve meter, flauwvallende vriendinnen, gestruikel over ballonnen… Het ligt ongetwijfeld aan hun wodka sprites.

Nu bon. Ik had me voorgenomen eens niks tegen te komen die avond. Ik hield me dan ook beleefd aan de regel niet binnen te roken en properkes naar buiten te gaan. Wat stuntelig probeer ik met mijn kokerrokje iet of wat vrouwelijk op de trappen te gaan zitten.

Daar stond ie dan, onderaan de trap. Meneertje Klik. Wat schattig onzeker te wezen. Ik durf zelfs wedden dat je niet meteen wist wie ik was.

Dat heb je met twitter he. Je kan daar uren, dagen, maanden vol zeveren met iemand maar wat gebeurt er als je ze écht ontmoet? Een diepe zucht van teleurstelling? Een leuke babbel? Met wat geluk zelfs een nieuwe vriend en met héél veel geluk een hik die je adem eventjes wegneemt.

Ik sprak hem nauwelijks die avond. Maar toch kwam ie beleefd gedag zeggen. Het was gebeurd, ik wist het meteen.

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s