Aaaaaaaaaah! Gisteren was het weer van dat! In mijn favoriet kot dan nog wel! Bar Buro!

Ik denk dat er weinig avonden zijn waar ik zoveel lach als op Jongtuig. Al werd er gisteren meer met mij gelachen dan ik met iemand anders. Gelukkig kan ik wel een portie geplaag aan.

Veel nieuwe mensen heb ik gisteren niet ontmoet. Maar ik zag wel eindelijk eens wat tweeps irl! Zoals @lieneuh bijvoorbeeld, die me nog steeds steevast koppelen wil aan haar überknappe broer. @tessvdm bijvoorbeeld, die er nog beter uitziet dan op haar avatar. Ik ontdekte dat @zegmaarbas eindelijk 31 wordt op 8 mei, @fredofredonis nog veel ouder wordt op 9 mei en ik de piepjonge leeftijd bereik van 26 op 7 mei. Dat klinkt als een dik feest daar in Bar Buro!

Voor de rest had @sanssoucicrea een killercowboyoutfit aan, heeft @lievenvos eindelijk dat olympische lichaam (zegt hij…), had @fionamandos het mooiste kleedje aan, was @soph_86 prachtig geplamuurd en dacht @amoorie dieper na over scheten.

Een geslaagde avond!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s