Je zal het al geweten hebben, vandaag is de eerste dag van de beruchte, befaamde #wijvenweek. Een hele week, alleen maar wijvenposts. Samen met een hele nest vrouwelijke bloggers krijg je deze week elke dag een wijvenpost. Zelfde onderwerp, telkens anders bekeken. Als dat maar goed komt… U al opgevallen trouwens dat het plots, zo ineens, heel toevallig zalig weer is? Awel ja…

Voor wie mij nu nog steeds niet in’t echt zag, het foto nemende wijf op de foto, niet tha crazy one… Dat is Sieke, hoe zou het trouwens nog zijn met Sieke?

Beautyqueen in het diepst van mijn gedachten.

Bon, ’t begint al, ik ben helemaal geen beautyqueen. Of dat maak ik mezelf toch wijs. Ik ga NOOIT de deur uit zonder make-up, maar daar stopt mijn beautyqueen gehalte. Wie hier foto’s verwacht zonder make-up, stop dan maar al met lezen. Serieus, je krijgt ze toch niet. De enigste die mij te zien krijgt zonder make-up is #minime, die toch al van me houdt, en m’n lief.

Ik heb geen lief, dus das ook handig opgelost. En als ik er één heb, hoop ik dat hij een lenzendrager is. Of mij gewoon onvoorwaardelijk graag ziet. Dat kan ook.

Afin. Ik hoor sommige al denken,… “zo uren voor de spiegel ’s morgens, no way”. Ik heb het getimed. 3 minuten. Mits enige training uiteraard.

En eigenlijk he, draag ik het liefst van al mijne jogging. Voordeel van freelancen he, niemand weet wat ik draag tijdens die skype meetings. Moehahaha.

Aangezien alle mannelijke lezers al hebben afgehaakt ondertussen, deel ik in primeur mijn 3 minuten beauty stappenplan.

’s Ochtends…
1. Smoel wassen met reinigingsgel.
2. Dagcrème.
3. Fond de teint, in uw kleur hé dames!
4. Vast zetten met bronzer. Een beetje he, of ge ziet er uit of een zonnebankwijf, en dat wilt ge niet.
5. Concealer voor de wallekes (ja, ik doe dat na de fond de teint.)
6. Zwart lijntje boven de ogen. Ik doe dat met zwarte oogschaduw en plat borsteltje. Ik hou niet van dat harde zwart van een eyeliner.
7. Mascara. Veel.
8. Blushke.
DONE.

’s Avonds…
1. Reinigingsmelksken.
2. Tonicksken.
SLAPEN.

Mac producten zijn zoals iedereen wel weet fantastisch maar helaas niet voor elke portemonnee geschikt. Probeer zeker eens de essence producten. Cheap, en ik vind ze zeker niet zo slecht. Investeer liever in reinigingsproducten, Clinique bijvoorbeeld.

Om af te sluiten krijgt ge mijn outfit van de dag.

elk.

2 reacties op “ik zeg… #wijvenweek dag 1.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s