Guilty pleasures en kleine kantjes.

Dag 2 van de wijvenweek en de madammen zetten mij hier al behoorlijk blok. Blijkt toch wel een moeilijk onderwerp te zijn. Guilty pleasures. Ik heb dat eigenlijk niet. Denk ik. Mijn mindere puntjes opfrissen is easy cheesy. Dat is uzelf gewoon de vraag stellen, waar hadden die venten waarmee ik samenleefde nu weer een bloedhekel aan?

Ik ben een verschrikkelijk ijskast wijf. Ik denk dat ik behoorlijk netjes ben, maar kijk alsjeblief nooit in mijn ijskast. Ik ga dus elke fckng dag winkelen, om schimmels en beesten te vermijden. Maar ook aan dat winkelen heb ik een hekel, en ja. Ik zaag daar vaak over. Hard. Vooral tijdens dat gewinkel.

Administratie. Dikke nul. Al gaat dat nu wat beter want ik word verplicht door meneer de boekhouder. Elke boete ik binnen krijg zal uiteindelijk of op de rechtbank belanden of verdubbelen en als ik ze al betaal, betaal ik ze zeker en vast 2 keer. Belastingen ingeven was ook zo’n uitdaging. Verzekeringen en al dien boel, ’t is niks voor mij. Ik ben een warhoofd dat met tekenprogramma’s werkt. Geen bureauwijf dat kickt op excel. ‘xcuse me.

Ivago. Die hebben niet veel werk aan mij. Onlangs kreeg ik bezoek van een goede vriend. Redelijk laat ’s avonds. Hij stormde binnen en brulde als een bezeten mongool “WAAR STAAT DA KARTON HIER?”. Schaamtelijk moest ik zeggen “in #minime’s kamer want het kon niet meer in de berging”. Hij had het karton buiten zien staan en wist meteen hoelaat het was. Zo heb ik op mijn achterterras een zak of 4 staan, omdat de container maar niet op tijd aan de stoeprand belandt en die zelf al vol zit. Zucht.

Koffietassen. Overal. duust per dag. Tot ze allemaal op zijn en dan ga ik eens afwassen.

SATC. Ik kan ze allemaal meezeggen, ken Carrie haar outfits vanbuiten en ik kick op Aidan. En ja, ook omdat hij met kort haar een beest is maar vooral de manier waarop hij met een vrouw omgaat. Ik wil ook zo ene. En vergelijk elke vent met hem. Voor diegene die mijn droomman wil zijn, begin SATC te kijken. Liefst 3x.

2 uur mijn haar stijlen, tot het perfect plat ligt en net voor ik vertrek het toch op een knotske steken. Zelfde gedoe met outfits. Al 2 uur op voorhand DEN outfit aanhebben en als ik de deur achter me dicht trek, omdraaien, terug naar binnen gaan en toch iets anders aantrekken. How to piss off a man in 2 seconds.

Cornflakes met appelmoes. Een slechte gewoonte die ik overhield aan dat zwanger zijn gedoe. LOVE. IT. Liefst in bed. En das een plakboel.

En als laatste toppertje… Ik check elke vent zijn schouders. Uhu, schouders. Geen mooie, gespierde, mannelijke schouders? Baaaa-haa-aaaaj!

Voor de rest, ben ik een plezier om mee te leven. Hum.

elk.

4 reacties op “ik zeg… #wijvenweek dag 2.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s