Dromendag.

Ik kan me geen dag meer herinneren dat het geen dromendag was in mijn hoofd. De hele nacht, de hele dag. Dromen, dromen, dromen. Over vanalles en nog wat. Soms eens zalig om weg te vluchten van de realiteit, toch? Als het aan mij ligt zou ik hele dagen in het gras liggen dromen.

Als kind droomde ik ook de hele tijd. Tot slaapwandelen toe. Dat ik naar de ijskast liep ‘omdat ik moet plassen, mama!’. Uit bed vallen was dan ook mijn specialiteit maar het liep helemaal mis toen mijn vader, de snoodaard, me een stapelbed kocht. Dolgraag sliep ik vanboven. Alleen lag ik daar niet lang. Misschien verklaart dat wel mijn gekheid. Telkens van een meter of twee naar beneden vallen en gewoon lekker verder slapen, dat kan toch niet gezond zijn?

Afin. Waar ik van droom?

Over een oud herenhuis, in een kasseiloze straat met buxusbollen op de balkons en een grote gemeenschappelijke tuin want ik ben een sociaal mens. Waar mijne vent met de andere venten uit de buurt staat de bbq’en en ik met de andere wijven aan de rand van de zwemvijver naar onze kinderen lach. Met een snoepjeskamer waar je m&m store gewijs elke dag je zakje vult en dus meteen ook een vent die niet zaagt over een grammetje teveel vet aan mijn lijf. Met een pianokamer zo groot of mijn hele appartement nu, waar ik perfect Turning Tables van Adele kweel en een badkamer met een bad dat bellen blaast zo groot of die ene kerel die soms op de Korenmarkt staat. Waar een prinsessenkasteel #minime’s kamer is, want er is ruimte voor iedereen in mijn droom en ja, uiteraard is de achterdeur een glijbaan. Over het olympische gebouwde lief met een familie om U tegen te zeggen die elke zondag taart meebrengen zonder slagroom en mij zo abnormaal kei hard leuk vinden dat zij zagen tegen het lief om me te trouwen en niet ik.

En zo kan ik uren doorgaan. Wijs he?

elk.

6 reacties op “ik zeg… #wijvenweek dag 4.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s