Het multitaskende superwijf.

Kunde gij den afwas doen met een kleine meid op u rug die ‘juuuuu paardje juuuuuu-huuuhuuuuu!’ roept? Ah, ik dacht het niet ja.

Ik heb dus eigenlijk mijn punt al gemaakt.

Ik moet hier stoefen over iets dat ik bereikt heb. Ik vind het al behoorlijk straf dat ik niet midden de bevalling van foert, ik stop ermee deed. Issuus verdient ook wel eens een kroon. Zo een eigen zaak uit de grond stampen en het doen draaien en dat op minder dan 6 maand tijd, daar ben ik wel behoorlijk trots op en hou u vast want binnenkort gebeurt er iets helemaal te geks. Ten koste van mijn sociaal leven en slaap, maar daar komt stilletjes aan verbetering in. Gewoon u slaap helemaal schrappen en dat probleem is opgelost.

Sleutelwoorden zijn dan duidelijk ook pijnstillers en koffie. Die twee maken deze wereld zo een zalige plaats om te leven.

elk.

2 reacties op “ik zeg… #wijvenweek dag 6.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s