Ge kent allemaal mijn situaties he. Mijn mannen die het eigenlijk niet (meer) waard zijn om ‘mijn mannen’ te noemen vandaar dat ik ze maar ‘situaties’ noem. Nu bon, wat een weekend. De rollen werden omgedraaid. Situatie 1 werd situatie 2 en situatie 2 wilt dat ik weer eens ga nadenken. Volgt ge nog?

Soit, dat terzijde. Ik heb ook goed nieuws! Situatie 3 is opgelost! Wat een arrogante zak. Voor de duidelijkheid, ik hou van assertiviteit. Echt waar! Ik heb lang als puber op de grens gelopen tussen arrogantie en assertiviteit. Ik heb er ook héél lang over gedaan om die grens onder controle te krijgen, en soms lukt me dat nog niet helemaal. Maar man. Nummerken 3 heeft nog veel te leren.

Zo was ik vrijdagavond op zwier. Tot overmaat van ramp, willen zowel situatie 2 als situatie 3 mij komen opzoeken. Ik had wel zin in een ‘epic night’ dus ik liet ze maar doen. Grappige situaties verzekerd en fooraap heeft nu voor velen ook een gezicht.

Soit, dat ook terzijde.

Nu sta ik dus in de charlatan. Ik moet écht stoppen met die keet nog een kans te geven. Goeie tijden gehad, maar die goeie tijden behoren tot de tijden dat ik nog een arrogante puber was.

Ik typ u de sms-conversatie. En ik hoop, dat hij het hier zelf ook leest. Misschien dat het hem helpt te beseffen wat voor een arrogante zak hij is geweest, en meteen dus ook de reden waarom ik hem nu straal negeer.

“Waar zit ge? 69!”
“Nee.”
“Jawel… Of waar zitte? Ik 69”
“Nee.”
“Ik spring héél ff binnen”
“Nee.”
“In lo ville?”
“Nee. Wa verstaat ge daar nie aan? Ik dien daar nie voor”
“hahahahahahahahahahahahahahahhaha. Nog ff. Hahahahahahahahahaha”
“Euh.”
“Wtf. Mens toch. Ik luister…?” 

Wat me in héél die situatie écht de rietepetieten bezorgt is die ‘ik luister’. Echt. Waar. Maat.

Om het in twitter taal te zeggen… #kthxbye. 

elk.

2 reacties op “ik zeg… #kthxbye

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s