Wat een zenuwslopende weken! Ik heb er nog niks over geschreven omdat, indien ik het niet haalde, de teleurstelling te groot ging zijn en dan niet de hele internetwereld daarvan moest weten.

Ik kreeg een maandje geleden de vraag een volledige communicatie strategie op te zetten voor een héél groot bedrijf. Strategie, project management van een app, events, PR, social media trainings, community management… Enfin, héél de reutemeteut.

Indien ik dat zou binnenhalen, evolueert issuus van een grafisch freelancerken naar een full-time communicatie bureau.

Nachten lag ik wakker, vrienden in de sector werden overspoeld met ideetjes, marketing boeken werden gelezen en herlezen, enthousiasme en twijfel wisselden elkaar af, mijn iMac kreeg meerdere tomaten naar zich toe gesmeten maar een strategie werd bedacht en vorige week voorgesteld.

“Maak ons bedrijf hip” was de vraag en guess what!

Mijn droom komt uit, een project van 6 maanden werd goedgekeurd, vanaf nu is het serieus. De nieuwe website is al in de maak. Een planning opstellen voor de komende maanden en shit, nu moet ik het allemaal nog gaan doen ook!

Wish me luck!

elk.

ps. En dan ga ik nu, een potje janken van geluk!

6 reacties op “ik zeg… #ididit!

 1. Hiro zou zeggen ‘Yattaaaaa!’ (Ow great, daar is mijn Heroes-verslaving weer..)
  Proficiat Elke. Proficiat. Ja, echt proficiat!

  Nu wacht ik nog op andere #ididit-blogpostje. Je weet wel wat ik bedoel denk.

 2. Hiro zou zeggen ‘YATTAAAAA’. Argh, daar is mijn Heroes-verslaving weer.
  Proficiat Elke. Proficiat. Echt proficiat!

  Stiekem ga ik nu ook vol spanning wachten op een ander #ididit-blogpostje. Ik denk/hoop dat je wel weet wat ik bedoel.

  (Fuck, voor de 3de keer opnieuw moeten typen)

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s