Groot nieuws voor mensen die iets of wat met social media bezig zijn. Het is van dat. Een van de redenen waarom ik, en ja ik ben daar beschaamd om, mij dan toch terug een iPhone kocht… Instagram.

Mijn geliefde app. En die geliefde app werd vandaag gekocht door Facebook. Voor maar liefst 1 miljard dollar. 1 MILJARD DOLLAR. Moet je goed weten dat Instagram maar 13 werknemers heeft. Serious shit.

Maar eerlijk, ik vind dit geen leuk nieuws. Mark himself verzekert dat instagram op zich zal blijven bestaan en vooral de mogelijkheid zal blijven bestaan om te delen via andere sociale netwerken of helemaal niet. En ik hoop het. Sharing is caring, maar oversharing is kak. Benieuwd, héél erg benieuwd ben ik om te zien hoe die twee gaan integreren.

Nu bon, het was te peisen dat alle coole platformen door giganten gingen overgenomen worden maar ik zweer het u Markske, ik kom u persoonlijk een patat geven als ge liegt.

elk.

3 reacties op “ik zeg… facestagram!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s