In een eerdere blogpost, gaf ik al toe half in een pre-midlife crisis aka the quarterlife crisis (maar das zo’n stom woord) te zitten. Bon, ondertussen gaat het beter en die drie dagen dat ik me slecht voelde had ik gewoon niet moeten bloggen. Punt. Maar ik denk wel hard na tegenwoordig.

Ik wil wel een ikea-relatie. Ge weet wel, zo een relatie dat ge samen meubeltjes gaat kiezen en vervolgens betaalt van de gemeenschappelijke rekening. Gelukkig verliefd naar huis rijdt, uwen brol in elkaar flanst, vervolgens lekker samen kookt, smullen bij kaarslicht, in uw bed kruipt om dan lepeltje-lepeltje in slaap te vallen. Om ’s morgens nen ik zie u graag te krijgen als ge uw ogen open doet gelijk @boskabout het zo schoon kon zeggen.

En liefst van al met die mooie, intelligente, schattige man die u elke dag aan het lachen brengt en liefst nog met een deftige job en ouders ook.

Maar iedereen weet, dat ikea gedoe dat is de max maar krijgt het een iets te hard stamp dan zit er een deuk in. En no way in life, dat ge die eruit krijgt.

Zo dus ook met ikea-relaties. Die bestaan niet, en als ze bestaan dan is het zeker niet voor lang. Want zo een relatie wordt snel saai, en dan krijgen we het. Monogamie. En mannen, zet het alsjeblief uit jullie hoofd dat vrouwen monogaam in hun hoofd zijn. ’t Is tegenwoordig een vooraf gestelde keuze geworden. “Nekeer in ’t rond poepen en weer verder gaan”. Als we het aantal scheidingen willen beperken, kunnen we niet anders.

Het ding heeft zelfs een term gekregen, Polyamorie. In staat zijn om van meerdere mensen tegelijkheid te houden. En neen, niet zoals ik van #minime hou.

Geef mij maar een Ikeanoom! Maar ik kwam een Polyamorie-oon tegen. Ge fronst uw wenkbrauwen? Ge begin te rologen? Goed zo. Ik ook!

elk.

2 reacties op “ik zeg… #ikearelatie

  1. Hoezo, die bestaan niet?

    Die bestaan wel! En als je ikea-meubels een deuk krijgen, dan is dat niet erg, dat hoort erbij: het is ikea. En als het echt te erg wordt, dan kan je altijd nog upgraden naar meubels van een deftige meubelwinkel. Ook te betalen met de gemeenschappelijke rekening.

    Blijven dromen!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s