Voor de grappige mensen onder ons die al Who the fuck is Alice beginnen brullen… Awel, ik zal het u vertellen. Meer nog, ik zal er u een paar geven! Oja! Want ik heb een give-away!

Alice, een merkje van 100% handgemaakte (nikkelvrije) juweeltjes.
Ontwerpster van dienst is Silke Lambrecht, een grafische madam met een verslaving aan cupcakes. Maar omdat ook zij niet moddervet wenst te worden, hangt ze ze maar rond haar oren en nek. Goe gezien, of goe gezien? Beter nog, ze verkoopt ze. Aan prijzen, nog lager dan een échte cupcake. Beter kan niet, toch?!

Ik krijg hier de eer een paar oreo cupcake oorbelletjes weg te schenken aan de madam die het hardst haar best doet. Enfin, alice liken op facebook, hier een comment plaatsen, de blogpost eens delen voor een tweede kans, de blogpost nog eens delen voor een derde kans, ge snapt het wel.

Dus. Klik hier; Alice.
Like dat.
Kom terug.
Comment, uw naam is voldoende, niet spannend maar voldoende.
Klik helemaal onderaan op de f en de vogel voor meer kansen. Eventuele vermelding van @issuus (op twitter) of mijn naam (op facebook, ’t is Elke De Vilder trouwens) is handig.

Mannen mogen ook meedoen en ze dan aan mij geven! Ha!

Voor wie niet wint, geen getreur! Voor 4 euro heb je al een stekertje,voor 5 euro een cupcake of voor 8 euro heb je al een halsketting! Ik zou mij maar gaan haasten, want ik koop héél haar stock leeg (en ik verjaar binnen 3 weken… just saying…)

Succes!

elk.

17 reacties op “ik zeg… #alice!

  1. Want ik heb nood aan lekkere dingen die zich niet vastkleven op mijn dijen! Want het is mijn verjaardagsweek! Want ik ben enthousiast? Hoera!

  2. ’t Is niet voor mij, ’t is voor mijn eenzaamheid!
    En ook omdat ik die zo romantisch cadeau ga doen aan het lief tijdens een romantisch etentje met romantische muziek en yadayadayada.

  3. Wow, nu het lief begonnen is aan een oorbelcollectie en ze net bloemkooloordbelletjes kocht op de invasie, zou ze deze als echte bakfanaat ongetwijfeld geweldig vinden!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s