Ik moest gisteren in een groep vertellen wat ik eigenlijk doe. Wat ik dus ben, professioneel dan. Moeilijke vraag vind ik dat. Ik zei snel “goh, vanalles met communicatie enzo”. Dan kreeg ik daarnet de vraag, “issuusken, waar ben jij nu eigenlijk een hele dag mee bezig?!” Nog zo een moeilijke vraag. Al die vragen mannekes…

Enfin. Waar ben ik mee bezig?!

Ik ben een app aan het uitvinden, een app die de salespeople en project managers van deze wereld gelukkig gaat maken. Ik ben een bordspel aan het uitvinden die bedrijven zal helpen hun departementen te doen samenwerken op een efficiënte manier. Ik ben een communicatie strategie aan het opstellen, gelukkig ben ik een baas in stratego. Ik ben community management aan het doen. Ik ben social media trainingen aan het voorbereiden. Ik ben grafische dingen aan het doen. Ik ben vooral aan het denken. Creatief denken. Ik ben ook veel aan het lezen, want dat hoort erbij. Ik probeer vriendjes te worden met mensen die met dezelfde dingen bezig zijn, om van te leren, niet om van te pieken. Ik probeer mensen te vinden die me in de verdere uitwerking van al mijn bezigheden kunnen helpen. Research heet dat, zo blijkt.

Bon, mensen die denken mij te kunnen helpen. Mensen die denken geld te kunnen verdienen door mij te helpen. Mensen die denken dat ze helemaal niks voor me kunnen betekenen behalve me eens een lach te bezorgen in deze drukke tijden… Ik hoor u graag!

elk.

4 reacties op “ik zeg… wadoedegijfeitelijks?

  1. Hee Elke, ik denk dat iedereen in communicatie moeite heeft met het beantwoorden van die vraag. waarschijnlijk is onze job daarom zo boeiend 🙂

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s