Jullie weten, of vergeten, dat ik aan een app aan het werken ben in opdracht van Perpetos Group. Wat doen zij in een notendop?

“Perpetos actively supports B2B technology companies in the implementation of breakthrough projects, allowing them to maximise their growth potential. Typical projects include the optimisation of vision, strategy and go-to-market, sales execution and organisational design. Customers of Perpetos transform into scalable organisations, adaptive to change. We take services delivery and customer intimacy to a new and higher level by supporting the implementation until change is sustainably anchored within our clients’ organisation. Based in Belgium and France, Perpetos operates in most European countries, the United States and Far East”

Want Pascal Persyn himself, kan het beter uitleggen dan ik. Zij trainen bedrijven dus. In zowel sales als marketing, maar het gaat veel verder dan dat.

Bon. Een app bedenken, ik heb nog nooit zoiets leuks gedaan. Hard werk, hard denken, veel leren, veel kijken, veel proberen, om uiteindelijk tot een mindmap te komen waar Da Vinci zou van opkijken. Ja ik weet het, ik overdrijf graag. Maar het is écht ne fameuzen mindmap. Kijk maar!

Nu soit, de app wordt fantastisch! Iedere sales of marketing dude gaat ons zo dankbaar zijn. Bloemen mogen op Perpetos geleverd worden, want ik doe dit zeker niet alleen!

Maar tijdens al dat brainstormen, vergeten we bijna dat het kind ook een naam moet krijgen. En dan loop ik vast. Het moeilijkste van heel het proces durf ik wedden. Suggesties zijn dus meer dan welkom. Eeuwige liefde in return. Maar écht. Eeuwige liefde. Liefde zoals je ze nog nooit kreeg. Liefde 2.0 and beyond.

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s