Ja hallo! Toen ik werd uitgenodigd vorige week voor een eventje van Vitamin Water, dacht ik dus… Wijs! Nog eens een bloggersevent! Dat is meteen al eventjes geleden. Normale bloggersevents gaan dus als volgt. Ik kom binnen, ik check in op Foursquare en ik krijg alcohol. Ik ga wat verder, ik kom veel nieuwe en bekende gezichten tegen. Ik tweet wat terwijl ik nog wat alcohol krijg. Ik luister aandachtig naar de voorstelling want uiteindelijk moet ik er wel een blogpost over schrijven. Ik krijg nog wat alcohol en wat eten. Ik laat mij gaan op Instagram. Ik zever wat met de vriendjes. Ik drink een watertje. Ik krijg een rijkelijk gevulde goodiebag en ik rij naar huis. Zo gaat dat.

Maar al na 3 seconden, had ik al door dat dit niet zomaar een bloggersevent was. Ik had héél misschien de mail wat beter moeten lezen want het was dus een échte workshop. As in, een hoopje vrouwen, bloggers en niet-bloggers, die samen de eerste stappen zetten naar Burlesque. En niet zomaar een Burlesque madam die wat rond een mega fles Vitamin Water staat te dansen dus. Sporten gadedoen miljaar! Niks alcohol, niks eten. Al een geluk waren er genoeg pauzes dat er wat tweetjes en instagrams konden gebeuren.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Dus. Sexyness + zelfvertrouwen + sierlijke bewegingen op torenhoge hakken + publiek. Voor mij persoonlijk, een zeer slechte combinatie. Nuja goed, dat ik geen talent ging ontdekken dat wist ik al, maar ik kon me maar gewoon amuseren. Juffrouw Jill, deed dat uitermate goed. Alleen sta ik nu zo goed als wekelijks met een héél rode kop in Bar Buro. Want juffrouw Jill, zit daar vaak. En juffrouw Jill, die kan er wat van. En heeft gezien, wat ik er van kan. Soit, sowieso lachen!

Maar dan hebben we het nog niet over dat water gehad! Met vitamientjes enal! Ik vind het lekker. Ik heb dat altijd al lekker gevonden, en naar mijn mening kunnen die niet al te veel verkeerd doen.

Een geslaagde avond, ik heb meer gelachen dan ik sexy was. Maar hé! Ik leerde een fantastische dame kennen! Elfi! Follow that cutiepie!

Een reactie op “ik zeg… #vitaminwater

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s