Want de blog is jarig! En ik dus ook! Ahja, want ik begon met bloggen op 7 mei 2011. Vandaag, zijn we 7 mei 2012. Iets langer geleden, op 7 mei 1986, deed ik voor het eerst mijn oogjes open. Om 13h40 om precies te zijn.

Voor wie écht van nostalgie wil doen, hier mijn eerste blogpost! Geleden van toen we nog met 3 wijven waren hier. Waar is den tijd! Soph die niks beters vinden kon dan haar tomaten, Sieke die het niet kon laten om in elke post emo te doen, ik die nog de tijd vond om grappig te doen.

Als ik de blogposts zo eens allemaal herlees, zitten er hier en daar toch wel wat pareltjes tussen! Hier mijn favorietjes; Ik zeg… Lap! Ik zeg… Fout! Ik zeg… Rules! Ik zeg… Ink! Ik zeg… #pp11 Ik zeg… 4 weken!

Nu soit, mijn verjaardag. Zaterdag was het feest. Snowbite feest. Dat is niet alleen een fantastisch feest, maar het valt elk jaar nog eens rond mijn verjaardag. I-DE-AAL. Wat er juist allemaal gebeurd is, vraag het mij niet maar Soph is opgestaan met 3 builen en mijn armen zien half blauw. Lang geleden dat ik nog eens een avond begon om 17h30 met wijverij en terug thuis was om 5h30 én mij geen second verveeld heb. Dat ik moet werken aan mijn dubstepmoves is duidelijk gebleken, maar gelukkig gaven ze ervoor een gratis vat. Ha! Iedereen patat!

Als kers op de taart kreeg ik van mijn wijf nog eens een pandora armbandje. Zo zot of een achterdeur dat wijf! Ik doe het nooit meer uit!

Geslaagd, geslaagd!

elk.

Een reactie op “ik zeg… hoeraaaa!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s