Dat het wat uit de hand aan het lopen is qua twitteraccounts. Zowel @issuus, @creativeskills, @kachingBE, @Bizlaunch_eu als @perpetos worden (mede) door mij beheerd. En tussen al dat getweet, geretweet en ge-DM, moet er nog ‘echt’ gewerkt worden ook. En vergeet daarbij de andere kanalen als facebook, LinkedIn, blogs, skype, pinterest, yammer en ga zo maar door niet!

Altijd online die Elke.

Twee weekjes geleden ging ik er twee daagjes tussenuit. Werken aan andere dingen. En al had ik de iPhone én de MacBook bij me, ik raakte hen met geen vinger aan. Jawel, de MacBook wel. Sommigen lezen een boek, ik lees artikels. Geweldig he?! Geen minuut voelde ik de drang om connected te zijn. Dat deed deugd. Maar dit is wat ik graag doe. Dit is mijn droom, mijn toekomst. Sociaal doen 2.0. Maar héél af en toe, gaan ze eventjes uit. Dat heb ik ondertussen wel geleerd.

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s