Vorig weekend deed ik aan échte wijverij. Normaal niet écht iets voor mij, maar als de überschattige Elfi me vraagt te komen, dan kom ik. Al was het maar alleen om haar stem nog eens te horen, instant happiness.

Soit, de reden voor die wijverij was suiker. En Miss Cupcake. En Elfi. Dodelijke combinatie die drie. En wat moet iemand doen die wat reclame maken wil? Juist ja, wat blogwijven uitnodigen en hen suiker geven. Veel suiker. Works every time.

Ik had mezelf voorgenomen niet aan de cupcake hype (alsook de nylonkousen hype) mee te doen maar Miss Cupcake aka Lissa Gooris aka de cupcake goddess, had maar enkele minuutjes nodig me te overtuigen. Dat ik best wel goed cupcakes kon versieren was geen verrassing. Ik knutsel al m’n hele leven, zal dat ook m’n hele leven blijven doen en of dat je nu met rubber knutselt of met suiker… Same same.

Bon, voor wie een wijverij namiddag plannen wil… Contacteren die Miss Cupcake! (En geef haar maar meteen een Like ook!)

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s