Een discussie vond zich plaats. Het uurloon van sommige creatievelingen + de tijd die wordt gespendeerd aan brainstorms. Mensen die niet willen betalen voor brainstorms.

‘Ge kunt dat toch feitelijks gewoon in den auto doen? Zo in de file? Nie?’

Minuutje. Eventjes herhalen.

Dus. U weze niet zo creatief. U hebt dus een creatief persoon nodig. U bent dus eigenlijk op zoek naar iemand anders zijn hoofd. Zijn ideeën, want zelf kunt U het niet. Het moeten uiteraard nieuwe ideeën zijn, nog nooit gezien! Voor het eerst aan U voor te stellen! En die, uiteraard, op een uur of 2 bedacht zijn.

U hebt dus eigenlijk iemand creatief nodig met verstand, want zonder verstand ben U uiteindelijk niks met creativiteit. U hebt dus iemand nodig, die duizenden boeken las, ontelbare uren sleet aan creatieve vorming en investeerde in de middelen daarvoor. Een soort van marketingmens met fantasie dus eigenlijk.

U wenst ook iemand met connecties. Want zonder connecties bent U niet veel met wat creatieve marketing. U wenst dus eigenlijk de gehele carrière van iemand, die er jaren over deed om dat op te bouwen, gewoon… eventjes… te lenen.

Feitelijks, wilt U iemand zijn hoofd + carrière huren. En eist U eigenlijk ook nog dat de ideeën die voortkomen uit dat hoofd gedurende uw veel te korte huurperiode, ook nog eens resoluut van U zijn.

Hm.

En hoeveel ging U juist betalen?

2 reacties op “#mijnhoofd!

  1. Hé mijn commentaar is er niet doorgekomen…
    Anyway… in de file? iedereen weet dat het meest creatieve moment van de dag de douche is.

    Maar je hebt volledig gelijk. Nadenken is toch niet écht werken, hé. Ge zou eens moeten weten hoe vaak wij voor niks werken.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s