Post van Enchanté. Altijd plezant! Knappe nieuwe website trouwens!! Maar dat terzijde.

Ik deed het pakje open, en er zat een mini pizza in! Ik begon al te vrezen want zo vaak kijk ik niet naar mijn post… Maar hè! Cool! Ik kan eindelijk mijn hand in de lucht steken als iemand me de vraag stelt ‘wie heeft er al ooit een pizza in zijn iMac gepropt’. Uhum.

Enfin, de mannen van Wagner hebben een nieuwe campagne. Helemaal gebaseerd op social media en best wel grappig… You share it, we pizza party it! Je schrijft je in op www.wagner-pizza.be, je koppelt je facebook en andere social media kanaaltjes en hooopppplahopsassssaaaa! Als je iets post dat hen inspireert maak je kans te winnen! Easy Cheesy! Voor één keer wel zéér toepasselijk.

Dan komen ze dus met zo’n flashy bus af, en met hoogst waarschijnlijk wat hostessen die nooit pizza eten want anders zouden ze geen hostessen zijn. En krijgen jij en al je vrienden pizza! Ik stel voor dat we ons dus allemaal inschrijven, en iedereen mij uitnodigt. Deal?

elk.

2 reacties op “#wagner

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s