#jongtuig goes TRACK

Donderdag 14 juni is het weer zover, uw trimesteriële portie ongecompliceerd pinten drinken slaat dan pikket in Gent. Joke Schauvliege is zo content met onze behaalde geluidsnormen dat ze ons het S.M.A.K. als locatie aanbiedt. Matthias Schoenmakers krijgen we er zo bij.

Om 20u geven gidsen een rondleiding in het museum (donderdag open tot 22u) en voordien/nadien kan men terecht in het Track Meetingpoint om er zowel jong als tuig te zijn. Haal je monocle en de kunstcriticus in je alvast boven!

JongTuig is geen networking event, spreekbeurt of movement. Geen sociaal bewogen maatschappelijk steunfonds of datingbureau. Visitekaartjes uitdelen heeft dan ook weinig nut. JongTuig is er trouwens niet enkel voor twitterende of hardcore facebookende mensen, we vinden mensen die gewoon eens buitenkomen ook interessant!

Wat ze er telkens vergeten bij te vertellen is dat OudTuig ook zéér welkom is. Wij, JongTuig, kunnen namelijk nog iets leren van de oude rakkers! Bij deze een ode aan mijn goede vriend @zegmaarbas. Want die is 31. Dat is dus een dertigplusser. Die is dus ook welkom! Jaja! Zeker weten!

Zei ik al dat ie 31 is? EENENDERTIG. Dat is een dus een 3 en een 1. Of, een 1 en een 3. Dat is dus ook dertig of 30 plus één of 1. Of 15 plus 16. Of 28 plus 3. Of 10 plus 21. Of 29 plus 2. Dat is allemaal gelijk aaaaaannnn….


elk!

Een reactie op “#JongTuig!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s