Het moet gezegd zijn, ik zit met een natte broek.

Velen van jullie weten het nog niet, en ik maak eventjes gebruik van de situatie, maar eind deze zomer verlaat issuus het schip der creativiteit. Alsook Sans Souci Creations. En maken plaats voor iets helemaal anders. Voel je het al aankomen? Jawel! Niel Van Herck en mezelf gaan handjes geven, uiteraard niet letterlijk. Daar er nog geen gepaste naam gevonden werd, noemen we het voorlopig maar den entreprise.

Elkaars zwakheden opvullen met awesomeness, zoiets. Een interessant duo hoorde ik zelfs. Communicatie toestanden. Nu bon, vanwaar de natte broek dan?

Niel is deze ochtend vertrokken voor een heuse trip naar Zuid-Amerika en zal een poging doen om de oversteek te maken naar de Zuidpool. Wie Niel een beetje kent, begrijpt mijn natte broek. Ik ga nu niet het wijf uithangen en emotioneel gaan doen, maar ik zal toch blij zijn als hij op 12 juli wild enthousiast voor mijn neus staat met wilde verhalen over homofiele en necrofiele pinguïns.

Hij laat me niet alleen achter met een natte broek, maar ook met een hoop werk. Ik ga dus 4 lange, slapeloze weken tegemoet terwijl hij daar een beetje de monkey gaat uithangen. Mijn wraak zal zoet zijn.

Voor wie zijn avontuurtjes wil volgen, hier zijn nieuwe blog Tjoolaard.

Ah, en voor wie een naam kan plakken op ons als duo. Ik zie het graag verschijnen in de comments.

elk.

4 reacties op “een nattebroek.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s