Het lijkt er weer op dat alle Gentenaars, net als vorig jaar, binnen 10 dagen met een bronchitis rondlopen. Vorig jaar leerde ik jullie een aardig mondje Gents praten, ik veronderstel dat jullie het rijtje ondertussen vlotjes opzeggen.

Dit jaar, zal het er (hopelijk) ietsje rustiger aan toe gaan als vorig jaar alhoewel mijn state of mind er geen haartje beter op geworden is. Gisteren werden de #gf2012 althans al mooi ingezet op Liberté, Egalité, Discjocké (aka Miami Nights 1789). Wie een zangeres zoekt, die onder de Gin Tonics nog beeldig mooi kan zingen… Joke Vincke is uw madam en ze kan dat trouwens ook met haar mond vol frisko.

Het leuke aan onze feesten is, dat je op voorhand niet écht weet wat er gaat gebeuren, behalve dan het eindpunt. De Vlasmarkt. Waar je ofwel beseft dat je nog veel te nuchter bent voor die toestand daar, en dus beter naar huis gaat. Of dat je een ezel bent, want ge verbandt al oneindig veel jaren uw tong aan de Irish Coffees van de Charla. Ik begin zelfs spontaan ge te gebruiken in plaats van je.

Voor wie mij zoekt, check Foursquare, whatsapp, sms, bel, tweet, mail of roep eens heel luid… Ajo!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s