Ik zeg… Lap, de 2012 editie. En geen moeder of pseudo-moeder in de buurt. Zelf mijn comfy food maken dan maar. Ik bespaar je de details want het ziet eruit alsof het al eens gegeten is maar op de één of andere manier word ik er beter van. Mijn overgrootmoeder maakte het altijd. Ons moeke, een heerlijke vrouw. Had ze een jaartje langer geleefd, we hadden een 5-geslacht geweest. Dju, altijd al eens het journaal willen halen.

Nu soit, ziek dus en een rothumeur hoort er, net als vorig jaar, ook bij. De situatie is wel wat veranderd. Vorig jaar belde ik naar m’n baas, ’t zal niet gaan vandaag, maat en kreeg ik als schouderklopje… Ik heb ook gynaecologie gestuurd, wist je dat?  Zucht. Waar is den tijd. Zolang ik hem niet misselijk maakte met m’n salescijfer was het allemaal goed.

Deze keer niet dus. Geen baas meer, en veel meer werk. Wist je trouwens dat we een naam gekozen hebben voor den entreprise? Ha! Hou het internet maar in de gaten, eind augustus is’t van dat!

En nu terug naar mijn Photoshop. De blog van kaching.be een nieuwe structuur geven. Spannend.

elk.

Een reactie op “lap’12.

  1. ennikke kannekik uuk kooke zulle moar k’huure kik niets van u peizdegekik dadde gei nog oip de fieste zat moar allee kzal straks ne kier bellen want bennekik in prinsiepe aant twerken.
    Nen toes mein scheetse

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s