Adhese, ik bedoel…  ENCHANTEEEEEEEE… U kent ze of u kent ze niet, vragen mij het één en het ander te delen over Coca Cola & Jean Paul Gaultier. Je kent hem wel, denk aan kegelvormige bh’s enzo. Of parfum, dat kan ook.

Bon, de mannen van Coca Cola hebben een nieuwe Creative Director gekozen voor 2012 en dat is niemand minder dan de Jean Paul Gaultier geworden. Straf. Hij heeft dus de hele campagne op zich genomen. Van nieuwe verpakking, online content tot de campagne filmpjes. Schoon resultaat.

Wat we eigenlijk proberen te doen is u naar deze facebook pagina te krijgen, zodat u daar deelneemt aan de wedstrijd en uiteindelijk zoveel mogelijk gegevens achterlaat, wat blijft rondhangen, wie weet sebiet naar uw plaatselijk grootwarenhuis holt om te gaan overnachten want de nieuwe coca cola blikjes komen eraan en WIE WIL DAT MISSEN?

Maar! Er is een maar, voor alle dames (en choco’s) onder ons…

Mesdames et Meschoco! Voici! Le Sjakos Du Jean Paul!
Dat hoorde eigenlijk te rijmen.

Knap he? Kom, klik uzelf naar de facebook pagina, maak een puzzeltje (het is niet zo moeilijk, no worries) geef uw naam en e-mail door en win die sjakos. Als je ze écht niet mooi vindt, ik ontvang ze graag van u.

elk.

Voor wie de rest wil zien… hierzo…

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s