Een ongelooflijk boeiende discussie aan de gang daar, waarvan ik wist dat ze ging komen enkel jammer dat ze aan het ontsporen is.

Ik heb nooit beweerd dat de guerilla-actie van de BIGGESTMOTHERFUCKERONEARTH, Cain, een goede manier van communiceren is laat staan een goede social media campagne is. Ik denk ook niet dat er één iemand is onder ons die een campagne bewust op deze manier zou voeren.

Waar ik dan wel de rietepetieten maar meteen ook mijn plezier in vind, is dat mensen mij persoonlijk gaan aanvallen en totaal mijn woorden niet meer juist interpreteren van zodra ik eens aan de kar van de klootzak trek.

Die Go For Zero campagne trekt naar mijn mening op niks. Niemand gaat zijn voet van de pedaal halen omdat er een papier met de tekst ‘snelrijders zijn volwassen tieners’ aan de muur hangt. En misschien moeten we op zoek naar de reden waarom er ineens zo’n hetze wordt gemaakt omdat één of andere kerel in een artikel openlijk durft toegeven dat ie 170 rijdt. Of onze Pietel nu aan 140 met zijn Opel tegen een boom knalt of meneer Cain aan 170 in zijn vlambak, het resultaat zal hetzelfde zijn.

Liever goede communicatie dan slechte… ’t Zal wel zijn! Maar ieder z’n manier, toch? Aan de laatste statistieken te zien, werkt mijn blog alleen als ik het fel wijf uithang of mijn dramatisch liefdesleven op het internet gooi. Bij Cain zijn dat zijn boetes, bij Pietel misschien zijn twee überschattige zonen, bij die fashionista’s zijn dat 350 tekens over een nagellak, bij HotMarijke is het… euh, soit… Wat is het bij jou?

Heb ik mijn punt ondertussen gemaakt of moet ik er nog een post over schrijven? Mijn Klout zal alvast eventjes omhoog gaan. (Ik kon het niet laten)

9 reacties op “Over die laatste post en omdat ik een trut ben.

  1. Voor u is het Meneer de BIGGESTMOTHERFUCKERONEARTH eh 😉
    Anyway, mooie reply Elke! Wijf met ballen aan uw lijf… en iemand met een eigen mening… en dat hebben mensen gewoon niet graag… ze lopen liever over je… of over… euh… nevermind 😉

  2. wat ik denk is dat ik veel bezig ben scooters en motorscooter de begrenzers eruit halen wat eigenlijk kolder is het is alleen hier en belgie.ik maak zelf wel uit hoe en hoe hard ik rij en neem de volle gevolgen hiervan dat6 andere mensen niet kunnen motor rijden das mijn zaak niet ik rij al 23jaar minstens en nog nooit 1 schram.al die scooters zijn gemaakt om zonder begrenzers te rijden ze zitten er alleen op vanwege regeltjes hier,als je jezelf dood wil rijden kan dat ook met 30km hoor dus ik snap de heisa niet,maar dat komt misschien dat ik al wat ouder ben namelijk 42,en ik vind het nog steeds leuk lekker te rijden. en waar het kan heel erg hard,en krijg ik een bekeuring pech ik doe wat ik wil welke gevolgen ook ik ga niet achter deze achterlijke maatschappij aan en probeer er ver van te blijven en ik ben jaren geleden begonnen geen mensen meer te vertrouwen daarom heb ik ook geen vrienden,niemand is te vertrouwen ik vertrouw mijn hond meer als m,n buur triest gewoon.oja heb je een hele snele bromscooter en ik bedoel heel erg snel die zoek ik ik wil ruilen tegen mijn motorscooter die 150cc is en is zgan ik dacht ik ruil m,n 3 scooters in tegen een 150cc motorscooter en dat heb ik gedaan hij loopt als een trein alleen rij ik weinig op de wat grotere wegen wat wel mag ermee en hij kan dus goed met de auto,s mee hij gaat niet weg voor geld dat vind ik zonde ik heb liever iets waar ik ook gelijk wat aan heb ok ik merk het wel

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s