De nieuwe Gentse Stadshal… Wat een gedoe. Lover or Hater, grapjes, protestgroepen als Gent:Bleit etc etc. Steek er zoveel energie in of je wil, ze staat er en ze zal er de eerste jaren nog niet weg zijn. Ik versta ook niet zo goed waarom men er zo’n spel van maakt. Ok ja, het lijkt een beetje of een mega hand heeft da spel daar neergeploft en ik vond het ervoor eigenlijk ook niet slecht maar bon. Het is misschien wel wat groot uitgevallen. Foutje van de architect! Kan gebeuren.

Het enige wat mij stoort is die put eronder. Voor auto’s heb ik lang gedacht. Niks van aan. Voor fietsen dames en heren. Ze hebben meters diep gegraven, duust liter beton gegoten, honderden vierkante meter ruimte gemaakt voor wat fietsen op te bergen parkingstyle. Sejeus. En ok ok, ’t klokske hangt er ook maar wat raar. Het kan nu eenmaal op geen enkele manier het Belfort in. Foutje van de architect! Kan gebeuren.

<!–Einde spotbericht –>

<!–Start liefdevol bericht–>

Laat het ons allemaal positief bekijken, we hebben weer een reden om buiten te komen zaterdag! Gent maakt er blijkbaar niet zo’n héél grote campagne van (broekschijters) maar er is dus wel degelijk een opening zaterdag! Ha! Omdat er vooral geen kat van weet, is er door een groepje een facebookpagina aangemaakt onder het motto “liever voor dingen dan tégen”. Schoon!

En eerlijk, ik zie daar wel toffe dingen gebeuren in die stadshal. Feestjes, tentoonstellingen, rommelmarkten,… Het ding krijgt z’n functie wel.

Ik zie u daar? Helmut Lotti komt!

elk.

2 reacties op “Die verrekte #stadshal.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s