Mijn wijven, het zijn er tegenwoordig 2, zijn er allebei in geslaagd een lief op te doen. Just. Great. De gesprekken worden dus helemaal in twee verdeeld. Hun enthousiasme, en mijn gezaag. Er is niks hatelijkerderder dan uw schetebezen en hun ohmygodhijiszoschattig gelul. Maar ik ben een goed wijf, dus ik spreek zinnen uit als ‘ge weet wijf, voor mij telt alleen dat er een lach op u smoel staat’. Ik meen dat ook écht. Maar voor het allemaal uit de hand loopt had ik graag wat regels gesteld. Ok?

Dus, wijven, gelieve u aan het volgende te houden…

– #hetlief dat wil ik nergens zien verschijnen.
– ‘eventjes eerst aan het lief vragen‘ ook niet.
– we hebben het niet langer dan 15 minuten per dag over zijn schattigheid.
– praat normaal, ik besef dat West-Vlamingen hot zijn maar ik versta dat niet.
– neen, ik ga niet mee kadootjes voor hem kopen. Doe’t zelf.
– ja ik word meter van uw baby’s, ge moet dat niet meer vragen.
– als het ohmygodhijiszoschattig uurtje dan toch is gekomen… ’t is 2 picons per uur.

En vooral niet boos worden als ik oprecht geïnteresseerd naar hem kijk, hij is sowieso over z’n broer bezig.

Goede afspraken, maken goede vrienden. Ha.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s