Zaterdagavond. De opening van de stadshal. Heerlijke avond. Ik denk dat Niel en ik de énige jonge snotapen waren onder heel dat bombastisch nieuw stukje Gent. Helmut Lotti & Isabelle A missen? Ik zou het mezelf niet vergeven. Een picon nadien in Bar Buro was dus wel verdiend. Ik sta daar weer wat meubilair te wezen als mijnheer De Smet naar me toestapt, me aanstaart en dus écht wel lomp genoeg is de volgende woorden uit te spreken…

“Hé serieus, verzorgt u keer wa, zo oud da uw huid eruit ziet”.

Bon ja, vrienden dienen ook voor zo’n dingen blijkbaar. Ik drink mijn Picons aan een iets sneller tempo en kruip mijn bed in. Na een paar dagen eindeloos gescrub, gestaar in vergrootspiegels, en mijn vertrouwelijke L’oréal crèmekes ga ik ten rade bij mijn wijven want meneer De Smet heeft gelijk. Madame Segers zweert bij Clinique, Madame Vincke bij Kiehl’s. Madame Vincke kreeg ik als eerste te pakken voor een lunch, dus Kiehl’s it is.

Kiehl’s is dus zo’n winkel waar je beter een kwartiertje wacht op de verkoopster. Nu goed, na een check ben ik klaar voor het verdict. Extreem droge huid it is. Dju. Onder het motto misschien moet ik dan wat minder dure make-up kopen ga ik naar huis met een stevige zak. Ik ben nu geen crèmekes believer maar ik geloof mijn ogen niet. Echt waar. Ik die nooit, nooit, NOOIT zonder een fameuze laag make-up de deur uitstap doet na 3 dagen een klein blushke en mascara aan. On-ge-looflijk.

Voor diegene die het stappenplan willen kennen, blijf vooral verder lezen. Voor diegene die zich afvragen of er nog iets straf gaat gebeuren in deze post… Neen.

s’ Morgens…
Reinigen met de Ultra Facial Cleanser en wat water. Jip. Geen Lotions en doekjes. Water en aangepaste zeep. Als tonic de Ultra Facial Toner. Rond de ogen met de Line-Reducing blablabla. Voor de wallen en zwarte kringen. Smijt uw concealer maar al weg. Als dagcrème de Abyssine Cream  spf 23. Jaja, een anti-rimpel crème. We moeten daar stillekes aan mee beginnen maar vooral voor de UV factor.

’s Avonds…
Opnieuw reinigen met de Cleanser en de tonic. Geen nachtcrème meer maar de Midnight Recovery Concentrate. Een lichte olie. En volgens mij is dit het grote wonder. Voor wie zijn portemonnee dus niet té veel schade wil doen, koop sowieso dit. Al na 1 nacht babyvel! Dan nog snel rond de ogen dan de Midnight Recovery Eye.


Impressed. Alleen zou ik hun packaging willen onder handen nemen. Misschien doe ik dat wel eens. Microsoft dude gewijs.

e.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s