Sjonge sjonge, er gebeurt het één en het ander in internetland en ja, ik neem hier eventjes schaamteloos Jan zijn zin over, ik ben er zeker van dat ik dat mag.

Terwijl er enerzijds een filmpje de ronde doet, of moet ik nu blow-up campagne gaan gebruiken, over het gevaar van internet werd de nieuwe myspace gelaunched en zag ik een fimpje met Cain Ransbottyn waar ik 1 zin van uit onthouden heb en dat is privacy is voor losers.

Schoon toeval he? Het heeft allemaal wel iets met elkaar te maken, en vanaf nu gaat 25 september dus de wereld in als dag van ’t stout internet. Eens benieuwd of ik daar geen blow-up campagne van kan maken…

Bon. Dat filmpje dus. Een weer maar eens geslaagde campagne van Duval Guillaume dat ondertussen zo’n goeie 464389 keer bekeken is. Het staat er sinds gisteren op… Ik zeg het er maar bij… Over internet en privacy dus… Voel je hem al komen? Ik kan u niet zeggen hoeveel discussies ik al heb gehad met familie, vrienden en kennissen waarin ik kerel internet, keer op keer opnieuw moet verdedigen. HET IS NIET ZIJN FOUT, HET IS UW EIGEN FOUT JONG! Hoor ik mezelf dan roepen, maar mijn gelijk haal ik nauwelijks.

Dan. My-wa? Ah! Myspace! Da, jajaja, Myspace. Waar is den tijd?! Als ik mezelf eventjes ga opzoeken pronk ik nog zwanger (maar dat zie je niet) samen met mijn lief toen op de foto. Beetje pijnlijk wel, maar goed. Ik ben mijn wachtwoord vergeten, ik hoop dus van meneer myspace wél op een schone lei te mogen beginnen daar. Het zit dus in een nieuw jasje… Nog even wachten op die invite maar binnenkort is het dus van dat. Wéér maar eens een ‘nieuw’ sociaal netwerk. Ik versta niet goed waarom men überhaupt nog geld in die boîte pompt, maar het zal aan mijn gebrek aan inzicht liggen. Sowieso.

25 miljoen gebruikers, Elke! Dat is toch niet niks he?

Facebook heeft er ondertussen +900 miljoen… Neen, ik zie dus niet meteen het nut ervan in en voor mij persoonlijk betekent dat gewoon nog een netwerk erbij. Terwijl ik mezelf net aan het overtuigen was om een manier te vinden om Google Plus dan toch te beginnen betrekken. Wetewa, ik stop ermee.

Dan, meneer Cain. Wie hem eens in levende lijve wil bezig zien… Hierzo. Privacy is voor losers! Man, ik heb gelachen. Voor de rest durf ik hier niet al te veel over kwijt, voor ik mijn Klout weer drastig doe stijgen.

Ach. Ik hou zo van het internet.

2 reacties op “In de hoek jij stout, stout internet!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s