Ik weet dat Picasso zogezegd ooit gezegd heeft; Good artists copy, great artists steal, maar dat moet niet altijd even letterlijk genomen worden.

Als ik het goed begrijp, heeft LinkedIn eigenlijk het idee van Klout gepiekt. En facebook dat van twitter? Right? We zullen dan maar zwijgen over MySpace en Google+. De enige die eigenlijk goed gepiekt heeft is Pinterest. Soit.

Op LinkedIn kan je sinds kort endorsen… Alé, lacht allemaal nog maar eens…

Klout geven dus, maar dan op skills. Meerwaarde? Niks.

Op Facebook zag ik daarnet voor het eerst (of word ik nu écht zot?) links verschijnen via hashtags. Je typt # voor een woord and the magic happens! Je klikt en BAM, hootsuite opent en geeft me een schone TWITTER (??) stream. Sjonge sjonge. Meerwaarde? Niks, want het geeft geen overzicht binnen facebook! Ik versta er helemaal niks van.

Klout op Linkedin, hashtags op facebook. Zijn we nog allemaal mee?

3 reacties op “piekendief.

  1. “Bij deze zet ik de eerste stap terug en wel in de goede richting en begin ik elke blogpost terug met ik zeg…”
    Kort geheugen

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s