‘Je zou wat meer accessoires moeten dragen’, zei ze. Op dat toontje dat meisjes zoals mij onzeker maakt. Ik ben niet zo’n modepopje. Ik zou er eigenlijk wel eentje willen zijn maar dat gaat niet echt met mijn lomp karakter. Denk ik.

Nu goed, ik denk niet dat ik me lelijk kleed maar het zou wat specialer mogen. Zo eens iets gedurfd of een rokje. Of een kraaltje rond m’n nek. Wat denk je? Die kraaltjes, sjaaltjes, en weet ik nog niet allemaal ga ik morgen halen op de Bar Bazar.

Ik heb dat wat mee georganiseerd enzo. Eens iets écht vrouwelijks doen, met taart en koffie op een zondag. Heerlijk.

Morgen dus. Komen jullie ook? Ik kan wel wat accessoire hulp gebruiken!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s