Het was een vermelding op deze blog die mij eigenlijk eens een klap in het gezicht gaf. Ik zou wat meer moeten bloggen, en niet enkel van dat gesponsord gedoe want dat wordt een mens beu. I know.

Bij deze dus…

Hoe het met mij is gesteld? Goed, goed. Niet extreem goed, niet extreem slecht. Drukke dagen, de tijd vliegt. Soms vlieg ik mezelf eens voorbij maar dan krijg je van die weekends die plots heel erg leeg worden dat je jezelf eventjes kan inhalen.

Mijn zelfvertrouwen wordt vooral hard op de proef gesteld, en ik ben al zo’n broekschijter. Ik werd gevraagd mee te doen aan een promo filmpje van Stad Gent voor op de creative media days. Benieuwd wat voor zinnige dingen die ze gaan monteren, want na 10 keer dezelfde vragen te beantwoorden wist ik het niet al te goed meer. Blooper materiaal zullen ze alleszins niet te kort komen.

Maar naast dat, lijkt het wel een cool filmpje te worden. Een 3D filmpje waarin je zal kunnen navigeren met een joystick. Wie mij zoekt, ik sta onder de stadshal!

Het afscheid van Bar Buro valt ons allen zwaar maar hé jongens, niet getreurd! Vanaf 12 november zijn jullie allemaal welkom ten huize S.M.A.K.! Boterhammen en boeken, een schitterend thema als je het mij vraagt.

Wat vinden jullie trouwens van het logo? (kuch, kuch)

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s