Ok, ik was misschien wat naïef om te geloven dat ik dansende kiekes ging zien, maar een hoop gestapelde kooien in een loods is de naam show toch niet echt waard. Want zo stond het op ’t internet! Dat had ons mima, minime’s meter, netjes opgezocht. Die mima noemt helemaal niet mima maar door een klein spraakgebrek van vroeger is die naam zowat ontstaan. Het meterschap en peterschap is zowat je enige kans familie écht te kiezen, die kans hebben we 5 jaar geleden met beide armen gegrepen. En zo kreeg minime de coolste meter en peter van ’t hele land. Een dokter en een muzikant. Beter kan niet. Soit, niet dat Mima en Frits iets te maken hebben met kleinvee. Dat heb ik niet gezegd.

Bon die kleinvee show. Jongens, ik was in een 100% internet vrije ruimte! I kid you not. Geen wifi, geen 3G, NIKS! Nou, lang geleden dat. De ene Nokia 3310 achter de andere en ik dacht eventjes gezien te hebben dat ze aan het opscheppen waren met hun nieuwe cover. Toen ik voor de welgetelde 10 seconden die E zag staan, liet ik snel mijn omgeving weten waar ik was beland. Whatsapp is daar heel handig voor. Je weet maar nooit. Schapen zijn gevaarlijke beesten. (Is dat eigenlijk nog kleinvee?)

Bon, helemaal onder de indruk van het plattelandsleven zonder internet en smartphones dan maar een wandeling gaan maken. Door de velden, achter een kasteeltje. Heerlijk. Tot het donker werd natuurlijk. Ahja. En dan sta je daar met uw Nokia 3310. ’t Spel heeft zelfs geen zaklamp! Sjonge. En maar lachen met mijn smartphone he! Jajajaja, die 700 euro, kom. Gebruikt gij da feitelijk wel HE? DIENEN SMARTPHONE.

Properkes mijne maps open en mijn zaklamp aan. Ons gered uit het bos met de plaag everzwijnen, dat heeft hij gedaan die smartphone.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s