Een tijdje geleden, toen ik de sprong nam van bijberoeper naar volledig zelfstandige kreeg ik in een bui van enorme lef een idee en stuurde ik Bart De Waele een e-mail. Op facebook dan nog. Ondertussen lijkt dat wat belachelijk want Bart is ietsje toegankelijker geworden voor me als toen maar toch, voor mij was dat een grote stap.

Verbaasd was ik, toen ik zo vlug of kijken een e-mail terug kreeg met een heleboel straffe en goede raad. Ik wist het meteen. Zo’n ondernemer wil ik zijn. Zo’n ondernemer zal ik zijn op de Design Meetup van YoungProzzz, samen met nog een heleboel ondernemers in het vak. Daar kan al wie wil wat raad vragen. Of een tip. Of een pintje, maar dat krijg je niet. Of misschien een mopje, maar ik ken er maar één.

Soit, de tip die me het meeste bijbleef kwam ik zonet tegen in een slide van Bart, ‘k zou hem graag met jullie delen…

Bedankt Bart.
En het is graag gedaan jongens.
En tot donderdag, op de design meetup!

e.

3 reacties op “amateurs.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s