Ik denk dat ik al op zoek ben naar een nieuw mooi huis, sinds het bestaan van de blog hier. Sjonge. Maar nu is het voor echt. De tijd begint te dringen, want ik moet sowieso in 2013 uit het huidige. Wie dus een appartement zoekt in Lochristi, bel mij. Wie een huis te huur (of te koop, wie weet) heeft, bel mij ook. Gent, min 2 slpk, liefst een huis met mini tuintje.

Schermafbeelding 2012-12-28 om 13.46.22

Soit, simpel is dat niet. Zo’n huis vinden. Zeker niet als single, zeker niet als single met kind, ZEKER niet als single zelfstandige met kind.

Ik moest mezelf niet zijn, moest ik dat alles niet een beetje verdraaien. Ik ben dus vanaf nu HELEMAAL niet single! Ha! Jaja, meneer. Ik kom er VOORLOPIG alleen in he? Mijn vriend en ik doen alles op het gemak, dat is het slimste toch? We gaan pas in de zomer samenwonen! En ik ben een zelfstandige vrouw he, ik zorg vooral voor mezelf. Snaptet meneer?

Grappig op de moment zelf he, dan denk ik. Dju, gij zijt een straf wijf. Verkopen, dat is uw ding wel. Vooral uzelf. Maar dan. Dan stap je in die auto. Die mooie nieuwe auto. En rijdt ge in eerste instantie voldaan terug naar huis met het gedacht dat ge weer maar eens uw plan hebt getrokken, nog steeds in die waan dat ge een lief hebt die in de zomer bij u komt wonen. En dan stapt ge binnen, in dat appartement. En dan denkt ge.

Gij zijt écht de grootste loser ever.

2 reacties op “#issuuszoekteenhuis

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s