Laat ons stellen dat het niet goed gaat, oh lief Belgenland en dat in het bijzonder met het verkeer. Ik las net de treinfrustraties van onze goede vriend Polle De Maagt. Niks grappigs aan zelfs, pure ellende. Gent-Amsterdam, je doet het liever niet zo blijkt. Erger, het maakt me ontzettend blij dat ik elke dag maar 4 uur verlies in het verkeer, traject Gent-Brussel/Brussel-Gent. En begin nu niet te zagen dat ik beter de trein neem.

Het doet me wat denken aan mijn affaire met Mobistar, remember? Dat gevoel van onmacht. Je verzet hemel en aarde, en niemand die je een oplossing biedt. We kunnen dan wel wat tram tram gaan maken (èddem)… Bloggen, twitter tot zelfs de krant. Maar het verlies aan tijd, energie en geld maakt het allemaal nog veel erger.

Ik mag alleen hopen, dat er geen loon verloren gaat. Want zo gaat dat met zelfstandige jongens en meisjes, niet werken. Geen geld. En die berekening, DAAR word je pas gek van.

Ik wil me dan ook excuseren voor mijn volledig onterechte en absoluut niet grappige reactie van daarstraks, Polle.

Schermafbeelding 2013-01-21 om 21.30.41

 

En laat ons hopen op een oplossing, en snel graag.

e

Een reactie op “fyratje, fyratje, wiedewiedewoop.

  1. Dank voor je post!
    Excuses lijken me niet nodig, slechte grappen zijn het fundament van het interwebs, nietwaar? 😉

    Vwb tijd, energie en geld … Ik vind JUIST dat je als individuele consument iets moet doen. JUIST als zelfstandige. Ik had me vijf jaar geleden niet kunnen voorstellen dat ik ook maar iets gedaan kon krijgen als losse consument tegen een grote organisatie. Maar het internet maakt het een levelled playing field. Niets doen met die mogelijkheden maakt ook dat ik vind dat je niet moet klagen.

    Mijn verhalen lossen de problemen niet op. Mijn anekdotes halen mss enkel de krant en wellicht het politiek debat. Maar als het ook maar ergens heeft bij kunnen dragen aan meningsvorming, dan is het me al de tijd en energie meer dan waard geweest.

    En ik blijf ook nog steeds een treinliefhebber. Als ik de trein niet lief had, zou ik de moeite niet doen. Ik hoop ook oprecht dat men mijn laatste post ter harte neemt en realiseert dat het niet gaat om niet rijdende treinen, het gaat om alle andere zaken die rot zijn in het proces.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s