Ik wou dat ik wat meer tijd had om te bloggen, echtentechtigwaar. Maar professioneel is er weer het één en het ander veranderd waardoor ik nu NOG sneller leef. Zeer positief, dat wel. Ik heb hard gewerkt in 2012 en pluk daar nu enorm lekkere vruchten van.

Het was eigenlijk door Niel zijn blogpost te lezen, en vooral de mooie manier waarop hij onze jaren samenvat, dat ik meteen mijn wordpress opendeed om er wat over te schrijven. Want dat is eigenlijk de reden waarom ik blog. Om dingen te onthouden, om te kunnen terugkijken op fijne en minder fijne momenten.

Maar keer op keer kan ik het niet laten om te proberen achterhalen waarom het ons lukte, wat Niel en ik deden. Van een amoureuze escapade naar een bijzondere vriendschap gaan. Het is niet veel mensen gegeven. Jammer wel. Ik wou dat ik dat met iedereen kon. Bon, ik werk eraan.

Ondertussen staat er weer een link naar The Story, ik weet het. Ik heb het jullie beloofd. Maar er zijn onblogbare dingen gebeurd. Ik zou het mezelf (en niet alleen ik) kwalijk nemen moest ik het een en het ander op het internet gooien. Laten we dus misschien een stukje overslaan. Uit respect voor de betrokken mensen. Met uiteraard de wijze les van Niel en ik in m’n achterhoofd.

Soit. Ik vind wel een nieuw concept. Zo uitermate boeiend was dat nu ook weer niet. Misschien ‘het leven op een communicatie bureau’ serie? Want mijn leven begint sterk op dat van Don Draper te gelijken. Doe de liters whisky weg, en we zijn er eigenlijk. Lijkt me wel iets.

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s