Dus. Zat ik daar aan de lunchtafel de site van dagen zonder vlees te analyseren. Kort gezegd, tof idee maar man wat een layout. Soit, lang duurt dat niet zo’n analyse dus maar nieuw leesvoer zoeken. De krant dus. Ik weet al niet meer dewelke, maar er zat een roddelblad in. Waarvan ik ook al niet meer weet hetwelke. Nu soit, in dat roddelding stond er in grote letters… VEGETARIËRS HEBBEN BETERE ORGASMES. Nou.

Misschien moet ik die dagen zonder vlees maar eens een kans geven…

Schermafbeelding 2013-02-14 om 13.00.42

Omdat iedereen weet dat die roddelblad-shit-journalisten maar halve research doen omdat ze hoogst waarschijnlijk ook maar half betaald worden, ging ik zelf op onderzoek. Ha. Ik bespaar u de details van de websites waar ik heb opgezeten. Ik had misschien beter Journalistiek gestudeerd…

Blijkt dus dat er het één of ander stofke zit in soja dat dus wel degelijk voor meer goesting zorgt. En hoe meer goesting, hoe beter dat orgasmes, right? Maar kom, we hebben zo nog artikels gelezen over gember en weet ik niet welk ander groensel. Maar wat is de link dan met vleeseters? Vleeseters zouden lomer zijn dan vegetariërs, dat is het hem dus. Ik citeer voor u…

“Als het op vrijen aankomt, kunnen vleeseters heel wat lomer zijn omdat het bloed door hun verstopte aders moet dringen. Vegetariërs en veganisten hebben daarentegen het uithoudingsvermogen om een hele nacht door te gaan”

Sjonge die vegetariërs zijn sjezers blijkbaar! Bon, voor verdere gegronde en wetenschappelijke uitleg moet ge maar bij die journalist zijn, maar ik ga toch keer meedoen aan Dagen zonder vlees. Ik wil me ook wel een keer vegetariër voelen… Eddèm?

elk.

Een reactie op “Dagen zonder vlees.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s