Ik was eigenlijk eerst van plan om een hele shitload te schrijven over de weer maar eens opgelaaide discussie over Cain Ransbottyn. Waar ik me voor alle duidelijkheid niet opstel als diens advocate maar een schijthekel heb aan mensen die ongegrond in het kamp van Pieter Baert spurten om dan nog heel hard wat te staan roepen zonder enige kennis van zaken. Ik word daar gek van. Ik word daar arrogant van. En een gek arrogant wijf is ook maar niets, tenzij je naam Cain Ransbottyn is.

Waar een slimme kerel als Pieter het in z’n hoofd haalt om mee te doen, nee, alle heisa te starten, is me nog steeds een raadsel.

Ik heb maar 1 boodschap voor die twee…


Komaan hè mannekes. Liefde is mooi, zo heb ik ooit, op school geleeeee-eeeeerd.

elk.

Een reactie op “liefde is mooi, gij stukske crapuul.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s