Telkens er weer een blogpost verschijnt over Bloggenzegik voel ik me genoodzaakt weer het één of ander straf stuk te schrijven. En kom, geef maar toe. De beste stukken zijn de stukken waar ik lichtelijk geïrriteerd naar de wereld kijk. Maar nee, ik loop niet geïrriteerd rond, sorry. Integendeel. Ik denk over zotte banale dingen na. Over wat bijvoorbeeld tegenwoordig meer waarde heeft… Iemand z’n nummer hebben, of vrienden zijn op Facebook. Serieus, ge moet daar eens over nadenken. Die volgorde klopt niet meer.

Geen nood. Breekt er u kop niet over, ik ben aan de research bezig. Binnenkort haal ik nog het nieuws met mijn research van hoogstaand niveau aka zoveel mogelijk vrienden lastig vallen met uw bizarre vragen waardoor zij op hun beurt beginnen na te denken over hun privacy op Facebook.

They love me.

Soit. Ge gaat dat hier niet geloven, maar ik had een date! Jawel! Miss no dates, goes dates. Wijs jong. Of ik het allemaal mag neerpennen, moet ik met meneer eerst nog eens overleggen. Kwestie van privacy enzo, ge kent dat wel. Al heb ik er bij deze al vierkantig mijn laars aan gelapt. Zie je, zo geraak ik nooit aan date ofte Level 2. De traditie vraagt natuurlijk wel om een naam. Voor de nieuwe lezers… Fooraap, Mensje en Meneertje klik gingen hem al voor hier op de blog. Ik ga hem meneertje Cliché noemen. Niet slecht bedoeld, integendeel. Het is allemaal zo oncliché of maar zijn kan.

Ah! En ik stapte eindelijk over naar Proximus. Wat een verschil jongens.

Voilà, bij deze zijt ge weer allemaal mee!

elk.

3 reacties op “Le date en blogroem.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s