Ja. Ja, ik weet het. Ik ben weer van theme veranderd. Als het een troost mag zijn, mijn meubels verander ik vaker van plaats. Pray to god dat de nieuwekerelwaarmeehetwieweetwelietswordt, daar tegen kan. Als ik geen meubels mag verzetten, begin ik er zelfs nie aan. Ha.

Ik heb ook betaald voor die kakads af mijn blog te zwieren. Afzetters. Wie dus nog eentje ziet verschijnen mag van mijn part de WordPress HQ bombarderen.

Nu soit, wat ik mij ook afvroeg is wanneer het weer wijvenweek is. Dju dat is toch een plezante week. Niet voor alle wijvenblogs want er zitten er een paar tussen die hard kunnen reutelen. Maar de blogs van Amoorie en Sstrid bijvoorbeeld. Coole wijven dat. En die van Sanssoucicrea, want die doet soms ook mee van wijvenweek! Heerlijk om te zien hoe de mannelijke bloggers reageren op al die wijverij. Maar nog het meest van al kijk ik uit naar Ikbenlauren haar blog. Voor wie ze nog niet kent, lezen die handel. Soit, ik ben klaar voor editie 2013. Dat is wel duidelijk.

Of er nog evolutie zit in Le Date? Ja gij! Ik kreeg zowaar een uitnodiging in mijn geeky agenda van meneertje cliché met de titel Level 2. Maakt da mee. Geslaagd, die level 2. Hoeveel levels zijn er zo eigenlijk?

5 reacties op “ja, ik weet het.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s