Ik las daarnet de blogpost van onze geliefde internet vriend Jan Seurinck. Ik zit met hetzelfde probleem, alleen zou ik no way in life opstaan om 6 uur. Ik ben ook niet op zoek naar een hobby maar naar 30 minuten sport aka mezelf voortslepen voor 5 kilometer.

Omdat hij zo open en wild is, en dan nog eens op het internet (!!), deel ik ook maar mijn dag. Zo kunnen we misschien een kettingblogpost schrijven en weet iedereen de geheimen van die mensen die op het internet werken. Misschien snapt mijn familie dan wat beter wat ik doe.

7h15. De wekker gaat. Ik druk af.
7h20. De wekker gaat. Ik druk af.
7h25. De wekker gaat. Ik druk af.
7h30. De wekker gaat. Minime strompelt mijn bed op. Mama. De wekker gaat. Ik weet het mijn kind. Nog efkes mijn kind. Ik druk af.
7h35. Genoeg geknuffeld en mopjes verteld. We staan op. Nee het is te zeggen, ik sta op. Zij doet van juuuhuhuuuuu paardje juuuu.
7h40. Ontbijt tijd. Ik ga niet achter brood, dat doe ik ’s avonds. Zij eet boterhammen, ik drink koffies.
7h50. Ik douchen, zij spelen.
7h55. Ik probeer dat zwarte lijntje haarfijn boven mijn ogen te trekken, niet simpel. Tandjes poetsen, kleren aan. Nee eerst een kwartier discussie over welke broekkousen bij madam haar rokje past, en dan pas kleren aan.
8h15. Shit, nog fruitjes snijden. Shit, die brief nog invullen.
8h20. Naar school stappen, huppelen, voortslepen. Vriendelijk zijn tegen de mensen onderweg. Belangrijk.
8h25. Zoenen aan de schoolpoort.
8h30. Nog snel een koffie zetten voor onderweg. Terugrijden naar huis want ik vergat mijn MacBook. Net voor het instappen terug binnengaan want ik vergat ook mijn koffie.
9h00. Ik heb genoeg van die Siska. Iedereen zit op zijn bureau, ik ben ter hoogte van den N60… Worky time. Ik bel wat mensen op, ik bel wat collega’s op zodat zij wat mensen opbellen of dingen voor me opschrijven. Een mens kan niet én met de auto rijden én bellen én koffie drinken én dingen opschrijven, nietwaar?
9h30. A12, mijn vriend. Ik verveel me. Nog een koffie halen. Nog wat mensen bellen. File. Great. Instagram checken. Wat zagen op twitter over de file.
10h15. Op het werk! Mails zijn al lang gecheckt en beantwoord. Planning bekijken. Hartaanval krijgen.
10H30. Ik doe m’n ding. Meetings, planning, budgetten, mensen aan het werk zetten, shit oplossen, een website bedenken hier, een app bedenken daar. Het trekt op niks, dus ik zal het maar designen. Die Facebookaccount van die klant werkt voor geen millimeter. Nondemiljaar. Ik heb honger.
13h00. Ik kijk wat zielig naar een collega die plooit onder mijn schattigheid en zo broodjes gaat halen. Ja meid, met prepare én mayonaise. Dat is helemaal zo raar niet en nog lekker ook.
13h15. Tijd voor krant, Twitter, Instagram, Facebook en Flipboard keer checken of die Jan Seurinck misschien nog wat gezaagd heeft vandaag. Nee. Grapje.
14h00. Ik overtuig nog wat mensen om op social media te gaan, terwijl lach ik mij een kriek omdat Nokia een nieuwe telefoon uitbrengt dat maar liefst 35 dagen, VIJVENDERTIGDAGEN, meegaat en dat alles voor 15, VIJFTIEN, euro mannekes!
17h00. En HIER zit hem het probleem jongens. Is minime thuis, dan vertrek ik nu naar huis. Kom ik om 18h30 aan, eten we, steek ik dat kind in bad en bed en zit ik om 21h terug voor de MacBook om wat blogs te lezen want nondemiljaar dat internet gaat snel seg. Is minime niet thuis, dan werk ik nog wat in Brussel.
21h00. Minime of geen minime, ik ben thuis. Geen minime = niet aan eten gedacht. Een snelle hap gaan eten of last minute één van mijn oudjes opbellen die dan sowieso vragen ‘hebt ge al gegeten mijn kind?‘ Score.
22h00. Er zijn weer mails binnen gekomen. Shit. Beantwoorden maar. Eens ge begint met mails te beantwoorden zijt ge vertrokken.
23h00. Nonde. Ik wou eigenlijk nog gaan lopen vanavond. En ik wil die volgende aflevering van Suits ook nog zien. Ik moet nog snel een was insteken, die vloeren zijn écht niet meer om aan te zien, sorry buren nog even stofzuigen en nondedjolle ik eis een Delhaize die tot 23h open is. Broodautomaat.
24h00. Nog een aflevering Suits? Twijfel. Twijfel.
24h30. Neen Elke, niet doen. Alé kom, nog snel een halfke.
01h30. Snurk.

Ziet ge.
Wanneer zou ik moeten gaan lopen hè?
En kilo’s afvallen hè?

Sjonge.

7 reacties op “Die Jan Seurinck en zijn geklaag vandaag.

  1. 7h30??? Die van ons staan meestal rond 6h15 aan ons bed. Voordeel is natuurlijk wel dat we alle tijd van de wereld hebben om ons klaar te maken en aan de schoolpoort te staan.
    Nadeel is dat het humeur van @silmarven recht evenredig is met het ontwaakmoment…

  2. Hier slapertjes die wíj moeten wakker maken (soms zelfs om te checken of ze nog wel leven)… Maar van dat lopen komt ook niet veel in huis

  3. Excuses, excuses en ik weet het goed want ik bezondig mij er ook aan. Ik zal dus maar eens op mijn stepper gaan lopen in plaats van hier voor de laptop te hangen 🙂

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s