Mooi woord he. Asynchroon. Ik moest wel eventjes checken bij de man die platonisch verliefd kan worden op woorden, of het wel een écht woord was. Zo schoon is het. Asynchroon. Een ode aan jou, Asynchroon. Vanaf nu met hoofdletter!

Ik had een immense kater, toen ik dit schreef. Dat merk je.

The newbie (aka Meneertje Cliché maar ik heb hem gepromoveerd naar #newbie), zit nogal veel met z’n kont aan de andere kant van het water. Allemaal vree wijs, maar we zitten dus met een verschil van 7 uur. Wat u niet enkel opscheept met een enorm slaapgebrek maar ook het syndroom van asynchrone dronkenschap.

Tips? Stuur nooit foto’s naar uw nieuw lief in dronken toestand. Ge maakt u daar niet bepaald populair mee. Begin ook niet live uw prille rela-whatever te analyseren via chat. Ge zwijgt ook beter dat ge gewoon zijt om uw goesting te doen, want ook dat is geen sfeerbooster.

Dat ge het schoon verkloot hebt, dacht ik.

Tot gisteren! HAHAHAHAAHA. Mister Newbie was drunk. Ha. Mister Newbie said some things. Ha. Mister Newbie said crazy things! Ha.

Zo. Heerlijk als 2 stukjes passen.
Level 3 it is.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s