Er gaat geen dag voorbij of we zeggen tegen elkaar dat we straf bezig zijn. De ene pitch na de andere halen we binnen, de sites vliegen de deur uit, de communities doen hard hun ding en de ene print campagne na de andere wordt bedacht. Sjonge. Dat we straf bezig zijn!

En daarom, zijn we op zoek naar een straffe AD. En neen geen AD die nét van school komt, hoe groot dat talent dan ook mag zijn. Een jaar of 5 ervaring, dat zie je. Voel je zelfs. Vandaar dus. Een straffe AD die binnen ons team past met wat jaren ervaring en wat skills in z’n rugzak. Dat zoek ik. En snel.

Iemand waar ik eens goed ambras mee kan maken. Want ook dat hoort erbij. Zo Art Directors en Digital Directors onder elkaar. Ik hou ervan zelfs. Ik smeek erom zelfs. Iemand om te pingpongen. Iemand die zowel zijn als mijn niveau de hoogte in krijgt. Door samen na te denken.

Over wat heeft dat wijf dat hier in godsnaam? Over mijn werk. Klik

En ik weet dat ik alles in de hij vorm schreef, maar een straf wijf is uiteraard ook welkom.

De vacature.

Tot snel.

2 reacties op “bureau zoekt versterking.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s