Het was allemaal te mooi om waar te zijn he. De lente komt eraan, #minime doet het zodanig goed dat oudercontacten overbodig zijn volgens de juf, de carrière die loopt als een sneltrein, niet persé de fyra dan, het nieuw lief dat loopt, nouja. Euhm als een… Soit, het zijn uw zaken niet.

EN DAN DIT.

Schermafbeelding 2013-03-14 om 09.30.44
But… But… Why?! Google vent, watdoedegijnu. Readers genoeg, dat wel. Coole zelfs. Feedly, Flipboard. Maar legt Google heel het systeem plat? Nee toch? Nu is dat simpel he, e-mailadresje koppen en gaan met die banaan!

IK ZWEER HET U ALS DAT NIET MEER WERKT.

Maken we een protestgroepje en vliegen we naar de Google HQ’s?

4 reacties op “ik snap er geen hol van.

  1. Voor mijn werk heb ik echt niets aan Feedly en Flipboard. Ik heb juist een gortdroge feed nodig waar ik heel snel mijn info kan indelen en checken. I’m down for whatever plan om ze op andere gedachten te brengen.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s