Ik zou eigenlijk een persoonlijke assistente nodig hebben. Een Elke 2. Tweelke.

Flauw. I know. 

Veel moet ze eigenlijk niet kunnen, een paar dingen maar. Blogposts schrijven bijvoorbeeld. Die statistieken gaan hier zienderogen achteruit en dat doet pijn aan mijn ego. Said it. Het zou de max zijn moest ze wat van social begrepen hebben, al ben je tegenwoordig al een expert van zodra je een deftig gevulde RSS feed in de gaten houdt. No offence, maar iedereen met social media expert in zijn bio mag het mij persoonlijk eens komen uitleggen want er zijn dagen dat ik er allemaal ook geen snars van begrijp. Photoshop, illustrator, indesign… Ze speelt ermee. Uiteraard is ze op de hoogte van de laatste development ontwikkelingen, dat ze haar design daar tenminste wat kan op afstellen. WordPress! Ja! Kan ze meteen de geplande workshops van deze week overnemen. Ze maakt uiteraard Keynotes als boterhammen met choco. Het zou ook de max zijn moest ze een zot creatief hoofd hebben dat 3 keer sneller nadenkt dan mij. Kwestie van aan time management te doen. Boekhoudpakketten! Dat geld dat ik uitspaar aan boetes, is meteen haar maandloon. Copy. Hier en daar een straf stukje tekst kunnen neerpennen, ook een must. Briefings opstellen! Ja! Scenario’s schrijven! Ja! Animatie video’s bedenken! Ja! Duust mails per uur kunnen beantwoorden. Ja! Klanten flemen! Ja! Met budgetten toveren! Ja! Die gekke community managers op kantoor in bedwang houden! Ja! Deftig nederlands, frans én engels praten! Ja! Naar domme belachelijke events gaan zodat er weer wat blog opdrachten binnenkomen! Ja! Jeroen Meus zijn recepten van buiten kennen! Ja! Ruiten kunnen wassen zonder strepen! Ja!

Maar ze blijft wel af mijn lief.
Geen discussie over dat. Het is niet omdat hij borsthaar heeft, dat hij deelbaar is. Neenee. Ik ben ondertussen gehecht aan dat borsthaar. Zie wat mijn agenda met mij doet.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s