Ik heb hier schaamteloos Annelien haar titel vervormd. Ik ben dan ook maar een blogger, die omgekocht wordt. Enzo. Uiteraard.

Ik werd een tijdje geleden gevraagd door Puur A om eens langs te komen. Om een uurtje te genieten en weer door te gaan. Uiteraard gesponsored, ik steek dat niet onder stoelen of banken. Wie mij kent weet dan ook dat ik, los van alle heisa, mijn mening geef. Goed, slecht of gematigd. Maar wie een standaard blogpost verwacht met product shots en 563 regels over een gezichtscrème, is bij mij wel aan het verkeerde adres.

Puur A dus. Ik wist niet zo goed wat te verwachten. Het internet laat me uitblijken dat het een groot, onpersoonlijk instituut is. Niks minder waar. Het is een jonge meid, met een overload aan energie en sympathie. Als ik 1 tip mag geven, speel dat toch uit jongens! Ik heb met issuus ook eventjes last gehad van dat grootwillenzijn-syndroom, maar hoe persoonlijker de aanpak, hoe liever. Neem het van mij aan, er zijn immers duust schoonheidsinstituten.

Ik kreeg van Puur A the full package. Rug en gelaat. Het schijnt dat het nodig was, ik ben dan ook niet zo’n schoonheidsfreak. Extreem droge huid was het verdict. Ik had blijkbaar iemand nodig, zonder verkoopspraatje, die me dat rustig zei. Sindsdien, en ik ben hier niet aan het zwanzen, hou ik daar rekening mee. Want ik geloofde het. En mannekes, babyvelleken it is!

Ik durf in het weekend al wel eens wat uitsteken, maar ik ben nog nooit zo waggelend een deur uitgestapt. Gefrustreerd omdat ik met de auto moest rijden. Ik wou daar best nog een uurtje blijven liggen.

De moeite. Echt waar.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s