Hoe hard ik ook probeer de blog in leven te houden, men blijft zagen over the story en drama verhalen over fooraap. Wedden dat de titel alleen al, meer clicks krijgt dan alle blogposts samen deze maand? Jullie zijn zo voorspelbaar.

Probleem is dat mijn leven dramaloos lijkt. No shit. Fooraap heeft een lief, ik heb een lief, mensje heeft een lief, meneertje klik is het vermelden niet meer waard, en de west vlaming met borsthaar zorgt, tot nu toe, nog steeds niet voor drama! Oy!

Ik kan dus 2 dingen doen. Ofwel vind ik wat drama uit. Geen énkel probleem. Ofwel zoek ik een nieuw onderwerp dat even hard gelezen en gevolgd wordt als The Story. Ik kan natuurlijk ook gewoon het verhaal verder vertellen maar dat is wat raar voor al die nieuwe lieven en wat pijnlijk voor al die oude lieven. Snaptge?

Nu soit, ik heb besloten op m’n eentje (deels) naar New York te gaan. Dat op zich zal al voor de nodige drama zorgen, aangezien ik overal verdwaal. Ah! Ik weet het! Ik zal daar elke dag op zoek gaan naar een fooraap verhaal! Er lopen daar immers mensen genoeg rond. En dat lost mijn, ikeetnietzograagalleen probleem misschien wel op.

Like?

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s