hero_slide03

Pardon voor al die lelijke woorden hier, ik weet dat ik dat als digital blablabla niet meer hoor te doen maar ook daar krijg ik al ’t schij… de rietepetieten van.

Als er dus 1 ding is waar ik den vliegenden diarree van krijg, dan zijn het domme fouten. Nog erger als die domme fouten niet door mij gemaakt zijn, zelfs niet door mensen die ‘gestuurd’ worden door mij maar door mensen die 65 kilometer verder het aan het verprutsen zijn.

Zo’n dag was het dus gisteren. Zo’n dag waarop echt iedereen het verkloot. Zodanig erg dat ik met pussyphones, aka witte iPhones begin te smijten. Die niet van mij zijn. Waar ik me gelukkig al voor heb verontschuldigd bij de betrokken pussyphone eigenaar.

En nu we toch bezig zijn, wil iedereen aub eens zijn e-mails deftig lezen. Ja? Er bestaat een zoekfunctie in e-mail hosts. Ge kunt daar e-mails mee opzoeken. Ge kunt daar ook gewoon een woord intypen, en BAM! Dan moet ik niet 20 keer hetzelfde e-mailen. Of dezelfde mail forwarden, dat doe ik nog het liefst. Als ik dan toch mag kiezen.

Nu soit, vandaag liefst een fijne dag. Eentje zonder ’t schijt, rietepetieten en den vliegenden diarree. Dat zou echt fantastisch zijn. Zo’n dag waar iedereen eerst keer nadenkt voordat ie een e-mail stuurt of nee! E-mails bundelt, nog beter! En niet aan mijn kop zaagt voor correcties, of ontbrekende copy, of budget probeert af te pingelen. Gewoon zijn werk doet. Mij af en toe misschien keer iets vriendelijks zegt.

Dat.

Dat zou echt fan-tas-tisch zijn.

3 reacties op “’t schijt.

  1. Maar das het plezantste werk, alles fixen als het misloopt. Als het uw fout ni is, that is 🙂
    Ieder diertje zijn pleziertje!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s