Aangezien dat hier mijn blog is, is het toegestaan efkes te janken, right?
Dus. Het weekend. Top, echt.

Vrijdag.
Fijne dag op Bleed! Hier en daar wat rare speakers, maar het is Bleed voor iets. Afterwork pintjes met @zegmaarbaas, altijd fijn. Uitgaan, niet uitgaan? Uitgaan! Niet uitgaan! Het werd een avond in mijn zetel vergezeld door het internet en een glas wijn.

Zaterdag.
12 uur geslapen! Booya! Werd eens tijd dat. Klaar voor een heerlijke dag. Beetje gewerkt in de voormiddag, in de namiddag tijd voor koffie en familie in de Wasbar. Trouwens, de pop-up van Butik is er nog maar een weekje. De moeite! Snelt u dus nog efkes naar daar voor wat kleren. Dat ge er deftig uitziet voor de lente!

Nog snel een drankje op een terrasje met het lief, iets eten, beetje snoezen in de zetel en hoppa. Feestjestijd! Allemaal de max, tot er de één of andere kakker mijn iPhone uit mijn tas nam. Ja, echt. Doe maar he. Zo iPhones pieken uit sjakossen, very classy. Godverdomme.

Zondag.
Om 6 uur thuiskomen, hard gefrustreerd, zonder iPhone en om 8h30 moeten opstaan om uw lief naar Zaventem te voeren die voor de volle VIER weken veel te ver weg zit voor z’n werk. Ik word daar goed gezind van. Echt.

Ik zweer het u, ik hoop meneer iPhonekakker dat ge hem aanzet vandaag. Dan kom ik een koffie drinken. Als het niet stoort natuurlijk.

 

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s